Speeltuin de Viking wordt voor 100% gerund door vrijwilligers. We hebben vrijwilligers voor het winkeltje en het toezicht. Daarnaast werken in de speeltuin vrijwilligers voor het onderhoud.

U kunt ook dag vrijwilliger worden bij activiteiten, vul het formulier in en geef aan bij toelichting dat u dag vrijwilliger wilt worden, hiervoor ontvangt u de gebruikelijke vergoeding.

Voor het seizoen 2024 (april t/m oktober) zoeken wij nog enkele serieus ingestelde VRIJWILLIGERS (winkel en toezicht) tijdens de openingsmiddagen van de speeltuin, (voor de vrijwilliger van 13:30 tot 17:15 uur). Het is een vereiste dat de vrijwilliger werk ziet, van aanpakken weet en zich correct opstelt naar de bezoekers toe. Je wordt daarbij begeleid, maar het is verder geen moeilijk werk.

De vrijwilligers voor het winkeltje en het toezicht verkopen frisdranken, ijs en versnaperingen, maar ook toegang en abonnementen. Zij bedienen daarbij de kassa, vullen voorraden aan, houden de winkel en de toiletten schoon, zetten het terras uit en ruimen dat later weer op.

Voor alle vrijwilligers geldt het beloningsbeleid van de speeltuin, dat hier kan worden geraadpleegd.

Interesse om ons team met vrijwilligers te versterken? Neem dan contact met ons op.
Het is gewenst om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen en anders wordt er een VOG aanvraag aangeboden via de Stichting .

Aanmeldformulier vrijwilliger:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Veiligheid in de speeltuin:

Speeltuin de Viking stelt zich actief op ten aanzien van het tegengaan van (seksueel) misbruik van minderjarigen. Hiertoe is het protocol “In veilige handen” ontwikkeld.

Door onderstaande link aan te klikken kun je het protocol downloaden.

Download Protocol “In veilige handen”