Hieronder vindt u de activiteiten die we door het het speeltuinjaar heen organiseren.
U kunt onze activiteiten, nieuws en meldingen ook vinden op onze Facebook pagina!


Extra openingsdagen in 2024

Geweldig nieuws!

Speeltuin De Viking opent extra haar poort in juni, juli en augustus op elke 1ste en 3de zondagmiddag van de maand. Dit fantastische nieuws hebben we te danken aan de aanmelding van nieuwe vrijwilligers, en daar zijn wij en vooral de kinderen ontzettend blij mee!

Terwijl de kinderen zich vermaken en avonturen beleven in de speeltuin, kunt u als ouder of begeleider even tot rust komen en genieten op ons gezellige terras, omringd door de schaduw van de bomen.

De speeltuin is een plek waar kinderen kunnen spelen, ontdekken en plezier maken. Om deze magische plek draaiende te houden en nog meer kinderen blij te maken, hebben we echter nog steeds nieuwe vrijwilligers nodig. Wil jij ook een bijdrage leveren aan het geluk van de kinderen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Speeltuin De Viking en maak deel uit van ons geweldige en gezellige team!

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de speeltuin een bruisende plek blijft waar kinderen kunnen spelen en genieten. Doe mee en word onderdeel van iets moois!

Ook voor de extra dagen gelden onze regels!


Cupcake-middag zaterdag 8 juni 2024

Op zaterdag 8 juni 2024 organiseren wij een cupcake-middag voor alle kinderen in de speeltuin. De kinderen kunnen hun eigen cupcake versieren en natuurlijk lekker op de speeltuin oppeuzelen of mee naar huis nemen. Een gezellige doe-middag voor alle kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een ouder, opa/oma of anders mits 18 jaar of ouder.


Zaterdag 27 april vieren we Koningsdag 2024

Op zaterdag 27 april tijdens Koningsdag zijn we gewoon geopend van 14:00 uur tot 17:00 uur.


Maandag 1 april 2024 om 14:00 uur: Pasenmiddag – Eieren zoeken!

Op paasmiddag maandag 1 april om 14:00 uur gaan we weer met alle basisschool kinderen t/m 12 jaar paaseieren zoeken.

Opening wordt gedaan door onze trouwe speeltuinbezoeker Floor en door Wethouder Mathil Sanders van de Gemeente Geldrop-Mierlo.