Routebeschrijving

Stel uw navigatie in op: Speeltuinpad 2 – 5666 TD Geldrop – Nederland. Overigens is er op het nabijgelegen Sint-Jozefplein in Geldrop vooral in het weekend voldoende parkeerruimte beschikbaar. Vanaf dit plein is het via de Fleskensstraat en het Speeltuinpad slechts een paar minuten lopen naar de speeltuin. Voor fietsers is er naast de entree van de speeltuin een ruime fietsenstalling beschikbaar.


Vanuit de richting Mierlo

Bij de eerste stoplichten die u in Geldrop tegenkomt, slaat u linksaf. Vrijwel meteen splitst de weg zich, u moet dan rechts aanhouden. Vervolgens neemt u de derde straat aan uw rechterhand. Aan het einde van deze straat komt u op het St. Jozefplein, daar kunt u het beste uw auto parkeren. Voor de speeltuin moet u dan een klein eindje de Fleskensstraat inlopen. De speeltuin ligt aan het Speeltuinpad.

Vanuit de richting Eindhoven

U rijdt Geldrop binnen en blijft steeds rechtdoor rijden. Op een grote rotonde bij de kerk rijdt u nog steeds rechtdoor (tweede afslag). Bij de stoplichten slaat u rechtsaf. Vervolgens neemt u de eerste straat links. U rijdt achter de parkeerplaats van de Gamma om tot u op een T-splitsing komt. Hier gaat u rechtsaf. Na honderd meter ziet u de speeltuin aan uw linkerhand liggen. Parkeren kunt u in de buurt. Als u voorbij de speeltuin de eerste straat linksaf neemt komt u op het St. Jozefplein, daar kunt u het beste uw auto parkeren. Voor de speeltuin moet u dan een klein eindje de Fleskensstraat inlopen. De speeltuin ligt aan het Speeltuinpad.

Vanuit de richting Nuenen

Zodra u Geldrop binnenrijdt komt u op een rotonde. U gaat daar rechtdoor (tweede afslag). Bij de volgende rotonde gaat u linksaf (derde afslag). U rijdt deze weg uit tot u op een T-splising komt, daar gaat u linksaf. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. Vrijwel meteen splitst de weg zich, u moet dan rechts aanhouden. Vervolgens neemt u de derde straat aan uw rechterhand. Aan het einde van deze straat komt u op het St. Jozefplein, daar kunt u het beste uw auto parkeren. Voor de speeltuin moet u dan een klein eindje de Fleskensstraat inlopen. De speeltuin ligt aan het Speeltuinpad.

Vanuit de richting Heeze/A67

Voorbij de toe- en afritten naar en van de A67 moet u rechts aanhouden. Bij de tweede stoplichten slaat u rechtsaf, op de rotonde neemt u de tweede afslag. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf, vervolgens neemt u de tweede afslag naar links. U komt dan op het St. Jozefplein, daar kunt u het beste uw auto parkeren. Voor de speeltuin moet u dan een klein eindje de Fleskensstraat inlopen. De speeltuin ligt aan het Speeltuinpad.