75 jaar jubileum speeltuin Geldrop-Mierlo

7 September 2024

Op zaterdag 7 september 2024 vierde Speeltuin De Viking het 75-jarig jubileum van de allereerste speeltuin in Geldrop-Mierlo die op onze locatie werd geopend. Het werd een fantastische en zonovergoten dag voor zowel de kinderen als hun ouders/begeleiders. Circa 220 kinderen hebben de stempelkaart mogen ontvangen bij de toegang tot de speeltuin, die dankzij de inzet van onze vrijwilligers prachtig was versierd en ingericht.

Met deze stempelkaart konden ze gratis genieten van een ranja kinder-cocktail, een suikerspin, zich laten schminken, een glitter-tattoo laten zetten en hun eigen ingekleurde button maken. De kleurplaatwedstrijd was een groot succes, met meer dan 100 inzendingen! Wethouder Mathil Sanders van de gemeente Geldrop-Mierlo had de moeilijke taak om de winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën te kiezen en reikte persoonlijk de prijzen uit aan de blije kinderen.

Het was een onvergetelijke dag voor iedereen met speciale dank aan:
Wethouder Mathil Sanders van de gemeente Geldrop-Mierlo en natuurlijk onze vrijwilligers van de speeltuin en de mensen die zich geheel vrijblijvend hebben ingezet om deze dag voor de kinderen mogelijk te maken.


Uit het Eindhovens Dagblad van 10 september 2024.


© Stichting Speeltuin De Viking
Foto’s, afbeeldingen en teksten, mogen zonder schriftelijke toestemming van de Stichting niet gebruikt worden. Voor gebruik hiervan kan u contact opnemen met
info@speeltuindeviking.nl.
Heeft u bezwaar tegen het gebruik van de foto van uw kind, dan kunt u dit via een email bekend maken bij de speeltuin.