Extra openingsdagen!

Geweldig nieuws!

Speeltuin De Viking opent extra haar poort in juni, juli en augustus op elke 1ste en 3de zondagmiddag van de maand. Dit fantastische nieuws hebben we te danken aan de aanmelding van nieuwe vrijwilligers, en daar zijn wij en vooral de kinderen ontzettend blij mee!

Terwijl de kinderen zich vermaken en avonturen beleven in de speeltuin, kunt u als ouder of begeleider even tot rust komen en genieten op ons gezellige terras, omringd door de schaduw van de bomen.

Op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag blijven we ook gewoon open.
De speeltuin is een plek waar kinderen kunnen spelen, ontdekken en plezier maken. Om deze magische plek draaiende te houden en nog meer kinderen blij te maken, hebben we echter nog steeds nieuwe vrijwilligers nodig. Wil jij ook een bijdrage leveren aan het geluk van de kinderen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Speeltuin De Viking en maak deel uit van ons geweldige en gezellige team!

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de speeltuin een bruisende plek blijft waar kinderen kunnen spelen en genieten. Doe mee en word onderdeel van iets moois!

Ook voor de extra dagen gelden onze regels!