Verslag opening van de speeltuin en Paaseieren zoeken 2024

Op tweede paasdag werd door wethouder Mathil Sanders, Floor onze trouwe bezoeker en Hans van Wetten voorzitter van De Viking, de opening verricht. Met de onthulling van het nieuwe logo van Speeltuin De Viking werd het nieuwe seizoen gestart. Een mooi begin voor een heerlijk seizoen speelplezier voor alle kinderen.

De kinderen (en een beetje de ouders) stonden te trappelen om de verstopte eieren te vinden. Wie kon de 2 gouden eieren vinden tussen de 250 andere eieren? De winnaars waren super trots en ontvingen een mooi prijsje. We zijn nog wat eieren kwijt, dus wie weet vind je er nog één als je vanaf woensdag weer van harte welkom bent op onze speeltuin.


Op de foto’s staat misschien uw kind of kleinkind, heeft u bezwaar tegen het gebruik van de foto van uw kind, dan kunt u dit via een email bekend maken bij de speeltuin. Wilt u de foto van uw kind ontvangen dan kan dit ook stuur dan een email naar  de speeltuin, u ontvang dan gratis de foto per email. Geef a.u.b. wel de omschrijving op van de foto.